Cellulite & Huidverstrakking

EMTONE het enige systeem, dat alle oorzaken van cellulite en huidverstrakking behandelt.

Emtone behandelt de onderliggende oorzaken in plaats van symptomen te onderdrukken. Dit leidt tot directe en blijvende resultaten.

Wie is de juiste kandidaat voor het verstrakken en cellulite behandeling?

Emtone is ideaal voor iemand die op zoek is naar non-invasieve behandeling van zowel harde als zachte cellulite en voor een verbetering van de huidconditie en huidverstrakking van het huid altijd de perfecte oplossing voor je lichaam.

Uiteraard is het apparaat CE & FDA gecertificeerd uit het hoogste segment.

Hoelang duurt een behandeling? Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Tijdens uw eerste bezoek stelt u samen met uw behandelaar een behandelplan op.

De meeste patiënten doen 5 tot 7 behandelingen over een periode van 3 tot 5 weken. Een behandeling duurt meestal 20 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Hoe voelt de behandeling? Is het pijnlijk?

De revolutionaire EMTONE technologie is gebaseerd op gelijktijdige toepassing van thermische en mechanische energie. Het meest gehoorde commentaar is dat de behandeling voelt als een “hot stone” massage met intense mechanische vibraties. De behandeling wordt uitgevoerd terwijl u rustig op de behandelbank ligt.

Hoelang duurt het voordat ik resultaat kan zien? Moet ik rekening houden met hersteltijd?

Sommige patiënten rapporteren al een verbetering na een enkele behandeling. Terwijl mensen pas na 8-12 weken het uiteindelijke resultaat kunnen verwachten. Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse routine hervatten.

Before en after foto's