Over ons

Gespecialiseerd in cryolipolyse

FATFREEZING CENTERS is een kliniek in Rotterdam en Amsterdam die volledig gespecialiseerd is in het bevriezen van vet middels cryolipolyse. Dat wij enkel fat freezing behandelingen aanbieden heeft voor jou als klant verschillende voordelen. Dankzij deze specialisatie kunnen wij namelijk volledig inzetten op de beste apparatuur die verkrijgbaar is in de markt: de Clatuu Alpha.

Bovendien kunnen wij ons dankzij deze specialisatie in fat freezing focussen op het verkrijgen van de beste scholing: meerdere malen per jaar volgen onze gecertificeerde medewerkers aanvullende cursussen op het gebied van cryolipolyse. Ook krijgen wij geregeld uitgebreide producttrainingen. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de apparatuur die wij gebruiken.

Twee vestigingen in Rotterdam en Amsterdam

FATFREEZING CENTERS is in 2018 opgericht en heeft vestigingen in Rotterdam en Amsterdam. In onze klinieken zijn de afgelopen jaren al duizenden klanten uit binnen- en buitenland geholpen om definitief af te komen van overtollig lichaamsvet.

Freeze your insecurities

Het is onze missie om mannen en vrouwen te helpen om vervelende probleemzones waar ze onzeker over zijn kwijt te raken. We helpen klanten dus niet alleen maar van een vetrolletje af, maar vooral van de onzekerheid die ze in sommige gevallen al jaren met zich meedragen. Als onze klanten na de behandeling weer helemaal lekker in hun vel zitten is onze missie geslaagd!

Waarom FATFREEZING CENTERS?

Kies je voor FATFREEZING CENTERS, dan kies je voor:

Betrouwbaarheid

Uitstekend advies op maat van gecertificeerde experts met jarenlange ervaring in cryolipolyse

Professionaliteit

Professionele klinieken die uitsluitend werken met de allerbeste apparatuur uit de branche

Toegankelijkheid

Een prettige sfeer en persoonlijke benadering, waardoor jij je helemaal op je gemak voelt

Effectiviteit

De beste resultaten dankzij vakkundig advies en een uitstekende uitvoering door onze specialisten

Boek een gratis consult

Wil je kennismaken met FATFREEZING CENTERS en meer weten over onze methode om vet te bevriezen, boek dan een gratis consult. Tijdens dit consult krijg je een persoonlijk advies en kun je al je vragen stellen aan onze specialisten. Het consult duurt ongeveer een half uur en is gratis en vrijblijvend. Je bent dus tot niets verplicht!