logo - fatfreezingcenters

Vet bevriezen

Behandeltraject

De naam FATFREEZING CENTERS zegt het al: wij bevriezen vet. Maar hoe werkt dat dan precies?

Een fat freezing behandeling kan toegepast worden op verschillende lichaamszones. Tijdens de behandeling worden de overtollige vetcellen plaatselijk bevroren. Vervolgens worden de bevroren vetcellen door het lichaam afgebroken, omdat ze dan niet meer herkend worden als lichaamscellen. De afgebroken vetcellen worden vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam afgevoerd.

Bij FATFREEZING CENTERS werken wij uitsluitend met EU/CE-gecertificeerde apparatuur. In slechts één uur tijd kunnen tot maximaal twee lichaamslocaties behandeld worden. Een fat freezing behandeling is eenvoudig en pijnloos. Tijdens de behandeling kun je hooguit een trekkend gevoel ervaren op de huid. Ook kan de behandeling de eerste tien minuten koud aanvoelen, maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen.

Tijdens de behandeling lig je ontspannen op de behandelbank terwijl wij ons werk doen. Er is geen speciaal dieet voor nodig, en er komen geen naalden of verdovingen aan te pas. En wat vooral prettig is: je hebt geen hersteltijd! Na de behandeling loop je direct de deur uit zonder een centje pijn.

fatfreezingcenters - before & after foto 48fatfreezingcenters - before & after foto 47
fatfreezingcenters - before & after foto 16fatfreezingcenters - before & after foto 15

Blijvend resultaat

Deze voordelen maken van fat freezing een zeer effectieve en efficiënte methode die geliefd is onder beroemdheden, modellen en influencers. Maar ook voor mensen die ondanks een gezond dieet en veel sporten toch last houden van een vetkwabbeltje dat ze maar niet wegkrijgen is fat freezing de ideale oplossing.

Er is geen speciaal dieet nodig om cryolipolyse toe te kunnen passen. Wel adviseren wij onze klanten om een gezonde levensstijl te hanteren door goed en gevarieerd te eten en voldoende te sporten. Fat freezing kunnen wij namelijk alleen toepassen bij personen met een BMI dat lager ligt dan 33. Wil je advies over jouw persoonlijke situatie en behandelwens? Neem dan contact met ons op om een gratis consult in te plannen.

Met cryolipolyse worden vetcellen permanent verwijderd. In de meeste gevallen zie je al na een paar weken resultaat. Hieronder vind je verschillende voorbeelden van succesvolle fat freezing behandelingen die wij uitgevoerd hebben. Soms is het wenselijk om meerdere behandelingen te doen voor het beste resultaat. Uiteraard kijken wij graag met je mee wat voor jou het beste behandelplan is.

Before en after foto's

× Waarmee kunnen we je van dienst zijn?